Az elosztó szekrények összeszerelése

Elosztó szekrény

A lakóházak villanyszerelésének egyik fontos stádiuma, amikor az alapszerelés során a falba helyezett vezetékrengeteg egy központi elhelyezkedésű elosztó szekrénybe kerül bekötésre, és így átláthatóvá válik az alapszerelésben készült vezeték-rendszer.

Ez a munkafolyamat sok gyakorlatot és pontos tervezést igényel. Megfelelő számú kismegszakítót kell beépíteni, majd a vezetéket a megfelelő helyre bekötni. És persze el kell férniük a különböző reléknek, és más, sínre szerelhető egységeknek, így egy nagyobb hálózat esetén tervezés nélkül nehéz meghatározni, hogy mire lesz hozzá szükség, és mennyi a helyigénye.

Kisebb lakások esetén Legtöbbször a helyszínen rakják össze az elosztó szekrényt, azonban nagyobb családi ház esetén már érdemes műhelyben előkészíteni ezt, megfelelő munkakörülmények között, átgondoltan, precízen, minőségi komponensekből.

Van erre egy még jobb megoldás, mégpedig az, hogy erre specializálódott cégre bízzuk az elosztó szekrény összeállítását. Ez mindig egyedi igények alapján történik, mivel nincs két egyforma ház.

Megosztás