Cégkivonat beszerzése gyorsan

Cégkivonat

Minden cég életében van szükség néha-néha cégkivonatra. Ennek a beszerzése azonban több módon is történhet. És persze ennek függvényében az átfutási idő és a költségek is változnak.

Akkor vagyunk a legrosszabb helyzetben, ha papír alapú, hiteles cégkivonatra van szükség. Ez manapság egyre ritkábban kérik, azonban mégis lehet olyan szituáció, amikor szükség lesz rá.
Ilyenkor kénytelenek vagyunk egy közjegyzőt is bevonni ebbe, ugyanis csak Ő hitelesítheti a papír alapú cégkivonatot. Ez bizony sok időt emészt fel, mivel időpontot kell kérni a közjegyzőhöz, majd felkeresni őt. Ráadásul ez talán a legköltségesebb megoldás is egyben.

Ennél sokkal jobb a helyzet, ha hiteles elektronikus cégkivontra van szükség. Ebben az esetben a hiteles cégkivonat letöltés csap pár perc egy erre specializálódott weboldalan. A pár ezer forintos díját pedig bankkártyával is kifizethetjük online.

A legolcsóbb, ha nem kell hitelesnek lennie a cégkivonatnak.
Ilyen esetben az e-cégjegyzék oldalról kikereshető a kérdéses cég, és onnan kinyomtatható vagy letölthető a cégkivonat, nem hiteles formában, ingyen.

Megosztás