Divatosan felnyírt haj? Nem akadály!

Barber

Akik szeretik a rövid hajat, vagy legalábbis szeretik, ha oldalt rövid a hajuk, és nem lóg az arcukba, azok leggyakrabban felnyíratják.
A haj felnyírásában az nem is nehézség, ha egy hosszúságúra kéri a megrendelő, hanem inkább az, ha szép átmeneteset szeretne. És bizony leginkább ilyenre van igény manapság. Ekkor nem elég csak a hajvágógépet végigtolni rajta, hanem komoly munka mindezt megcsinálni, hogy szép, és esztétikus legyen..

Nagy segítség lehet ilyenkor egy barber shop Budapest környékén, ahol kifejezetten férfi hajvágással foglalkoznak, így sokkal nagyobb gyakorlattal rendelkező barberek végzik a hajvágást. Itt ttényleg olyan felnírt hajat varázsolnak Neked, amit elképzelsz, sőt, még a szakálladdasl is összenyírják, ha épp arra van igényed.

A rövid, felnyírt haj másik titka, hogy viszonylag gyakrabban kell ezt vágatni, hiszen már egy hét alatt is sokat nőhet az ember haja. Van, aki hetene eljrá fazonigazításra, főleg, ha kifejezetten rövidre nyírt a haja. Ilyenkor újra átnyírják a haját, így szinte folyamatosan tökéletes, hajunk lehet.
Persze különbség van barber és barber között is, így ha nincs állandó, bevált választott hajvágó mesterünk, akkor érdemes előre megnézni az adott barber referenciamunkáit a barber shop weboldalán, így láthatjuk, hogy Ő milyen stílusú hajat vág, és hogyan oldja meg a haj felnyírását.

Megosztás